Merk

"to aspire" - streven naar

Unieke, handgemaakte armbanden

Moran en Victoria hebben het merk Aspyre Collection opgericht, met handgemaakte, unieke sieraden voor ogen, om van generatie op generatie in de familie over te dragen. Sieraden om gedragen te worden door meisjes, nog lang voordat ze jonge dames worden, om uiteindelijk doorgegeven te worden aan hun dochters. Het streven naar unieke, inspirerende designs, exceptioneel hoge kwaliteit, en enkel maken wat wij zelf zouden dragen, daar staat Aspyre Collection voor.

Ongeacht wie of wat jij bent, wat je wilt gedenken of de verbinding die je aan wilt gaan, bij Aspyre Collection ben je welkom. En waarom? Hoe anders verbinden wij de wereld met elkaar? Wij doen wat wij leuk vinden, en dat is onder andere connectie creëren tussen ons en de drager van onze handgemaakte armbanden, tussen de drager en zijn geliefden. Wij hechten waarde aan onze wereld en iedereen erin. Dit is zichtbaar in de manier waarop wij zo duurzaam mogelijk ondernemen, hoeveel liefde wij gieten in de materialen die wij gebruiken, en hoe dankbaar wij zijn voor de bronnen waar wij uit putten.

Wij streven naar interessante, mooie en unieke armbanden die je generaties lang in je leven kunt houden. En met goede zorg ook de generaties na jou!

Wie zijn wij?

Moran’s familie heeft generatie op generatie gehandeld in sieraden, edelstenen en allerlei andere juwelen. Amsterdam was het podium, dus haar familie was niet verrast door Moran’s keuze om authentieke, handgemaakte armbanden te gaan ontwerpen, met als inspiratie de prachtige stad in Noord-Holland waar elk cultuur zich thuis voelt. Moran is betrokken bij elk onderdeel van het proces. Van het kiezen van welke edelsteen er wordt gezet, hoe deze wordt geslepen, de goudsmid die de steen voor onze prachtige armbanden zet, tot aan de verpakking. Wist je trouwens dat ze die zelf maakt? Unieke armbanden die van generatie op generatie door worden gegeven, hebben bij ons hun begin gevonden. Met jou zetten ze het verhaal voort.

Vanuit een hechte vriendschap tussen Moran en Michail werd al snel duidelijk dat zij elkaars kwaliteiten versterken en aanvullen. Daaruit ontstond een verlangen om samen te werken aan het merk. Michail, met een sterke commerciële achtergrond en kennis van marketing, en Moran, met haar creatieve en artistieke inzichten en manier van werken, maken Aspyre Collection tot een compleet en veelzijdig merk. De connectie tussen de twee wordt versterkt door het delen van waarden. Ze staan voor acceptatie, liefde, en verbondenheid naar omgeving en mens. Dit maakt Aspyre Collection tot een betrouwbaar en integer familiebedrijf.